Selecteer een pagina

laatste nieuws

Blog
Reddingsbrigade on route

Reddingsbrigade on route

De uniformen voor de eerste lichting cursisten voor de basisopleiding reddingswerker zijn klaar! Binnenkort gaat deze cursus van start. Hiermee geven we jongeren een zinvolle opleiding die ze altijd kunnen gebruiken maar die hen ook de kans geeft om door te stromen naar de completere opleidingen bij ambulance/brandweer of bedrijfshulpverlening (BHV). Verder werken we met deze opleiding aan social skills, discipline en teambuilding. Hulp altijd welkom! NL16 INGB 0009 4717 82 Stichting Aprisco

Cursus ouderenverzorging

Cursus ouderenverzorging

Onze partner ONG Visaõ restaurar is deze week gestart met het aanbieden van de training “ouderenverzorging” Veel ouderen zijn puur afhankelijk van de hulp van hun naasten. Deze training geeft handvatten om de juiste hulp te geven. Prachtig werk!

Wil je helpen deze training mogelijk te maken en uit te breiden naar andere krottenwijken? Dat zou top zijn! Maak dan een gift over op NL16 INGB 0009 4717 82 Stichting Aprisco te Den Haag o.v.v. “ouderenzorg”

Brand in de wijk

Brand in de wijk

Medio januari heeft de vegetatie in de krottenwijk vlam gevat. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen, maar de schrik zat er wel even in.

Kerstfeest

Kerstfeest

Tientallen kinderen hebben genoten van een heerlijk kerstfeest met muziek, hapjes en eenvoudige cadeaus.

Verdrietige kerst

Verdrietige kerst

Een politie inval op 1e kerstdag 2018 heeft aan 6 personen het leven gekost en 6 personen (waaronder 2 agenten) raakten gewond. Bij deze actie werd een aantal wapens en een flinke hoeveelheid drugs gevonden. Het is verdrietig dat de drugshandel zoveel leed veroorzaakt, aan beide zijden.    

Welkom

Welkom

Welkom op onze website en blog. We hopen jou hier zoveel mogelijk nieuws te geven uit Rio. Sommige momenten is dat makkelijker dan andere. We hebben namelijk ook te maken met privacy gevoelige info en met veiligheidsaspecten. Wil je meer weten, dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.